Conducere in Siguranta

Prima pagină » Conducere in Siguranta

Soluții de management al siguranței flotei

Îmbunătățiți siguranța flotei pentru toți participanții la trafic. Utilizați soluțiile noastre de management al siguranței flotei pentru a prioritiza bunăstarea flotei dumneavoastră și a celor care participă la trafic alături de aceasta.

Asigurarea flotei comerciale

 • Economisiți bani pe asigurare, păstrând în același timp siguranța șoferilor dumneavoastră.
 • Utilizați scorurile de siguranță ale șoferilor și datele comportamentale pentru a obține prime de asigurare mai mici pentru flota dumneavoastră comercială.

Rapoarte despre comportamentul șoferilor din flotă

 • Sistemul nostru valorifică datele accelerometrice de înaltă acuratețe pentru a vă ajuta la monitorizarea parametrilor critici de siguranță a flotei, cum ar fi incidentele de frânare bruscă, eliminând, concomitent, falsurile pozitive și negative, pentru a înregistra cu exactitate comportamentul șoferului.
 • În plus, datorită rapoartelor, alertelor personalizate de siguranță a flotei, sistemelor avansate de evitare a coliziunilor și multe altele, veți obține informații valoroase despre șoferii dvs. și despre comportamentul lor la volan, ceea ce vă va permite să promovați un mediu mai sigur în cadrul flotei dumneavoastră.

Instruirea șoferilor

 • Adoptați o abordare proactivă prin introducerea unui program de siguranță a flotei. Monitorizați siguranța flotei în timp real și oferiți instruire la bordul autovehiculelor. Automatizați alertele de instruire la bord și semnalizați evenimentele riscante pentru a detecta preventiv potențialele probleme de siguranță și pentru a minimiza probabilitatea incidentelor rutiere..
 • De asemenea, puteți introduce aplicații de gamificare pentru a stimula și încuraja competiția prietenoasă între șoferii dumneavoastră., încurajând, totodată, obiceiurile pozitive de conducere, care sporesc siguranța.
 • Platforma noastră oferind un grad ridicat de personalizare, puteți integra soluții video și alte tipuri de soluții furnizate de terți din magazinul nostru vizual pentru a obține o perspectivă mai amplă asupra comportamentului șoferului și a performanțelor vehiculului.

Întrebări frecvente

Soluțiile de siguranță a flotei pe bază de internet și dispozitivele de administrare a siguranței flotei oferă instrumente eficiente de monitorizare și management al șoferilor și al vehiculelor dumneavoastră, ceea ce conduce la o diminuare a încălcărilor normelor de siguranță. Iată câteva dintre caracteristicile cheie:

 • Obțineți informații privind parametrii critici de siguranță a flotei, inclusiv viteza, frânarea bruscă, rularea cu spatele, utilizarea centurii de siguranță și multe altele, prin intermediul rapoartelor de siguranță a șoferilor.
 • Monitorizați în timp real siguranța flotei, inclusiv incidentele de exces de viteză, frânare și viraje bruște. Configurați alerte și primiți notificări atunci când sunt detectate încălcări ale regulilor.
 • Primiți imediat notificări privind cazurile de periclitare a siguranței, ceea ce vă permite luarea de măsuri prompte pentru prevenirea eventualelor coliziuni.
 • Identificați șoferii care ar putea avea nevoie de instruire suplimentară în materie de siguranță cu ajutorul rapoartelor simple privind tendințele.
 • Oferiți feedback instantaneu șoferilor în vehicul cu alerte sonore sau instrucțiuni vocale prin intermediul funcției GO TALK pentru instruirea șoferului la bordul vehiculului
 • Identificați cei mai atenți șoferi din flota dvs. și apreciați contribuția acestora prin intermediul raportului privind fișa de evaluare a șoferului.
 • Promovați o competiție cordială între șoferii dvs. pentru a încuraja comportamentul prudent la volan prin programe de gamificare.
 • Reduceți cazurile de conducere riscantă și sprijiniți exonerarea șoferului în cazul unor cereri de despăgubire false prin utilizarea înregistrărilor video de înaltă definiție de pe camerele video de la bord.
 • Ajutați șoferii să recunoască și să evite riscurile de coliziune înainte ca acestea să se producă prin intermediul sistemelor avansate de evitare a coliziunilor.
 • Alertați șoferii cu privire la condițiile periculoase de drum cu ajutorul dispozitivelor de înregistrare video și al monitoarelor.
 • Soluțiile complete de siguranță a flotei vă permit să acordați prioritate și să îmbunătățiți siguranța întregii flote.

 

 

Exploatarea unui parc auto mai sigur are potențialul de a genera reduceri de costuri în diferite sectoare ale bugetului flotei dumneavoastră:

 • Asigurări: O flotă mai sigură se confruntă, de obicei, cu mai puține coliziuni din culpă, ceea ce duce la diminuarea primelor de asigurare. Implementarea camerelor de bord poate furniza imagini de înaltă calitate în scopul neutralizării reclamațiilor false de asigurare, iar multe companii de asigurări oferă tarife mai mici flotelor care utilizează camere de bord.
 • Personal: Siguranța sporită are ca rezultat mai puține coliziuni, contribuind la reducerea timpului de inactivitate al angajaților, la scăderea costurilor medicale și la diminuarea nevoii de ore suplimentare costisitoare pentru suplinirea șoferilor absenți.
 • Întreținere: Mai puține incidente generate de încălcarea siguranței flotei, inclusiv excesul de viteză și frânarea bruscă, conduc la reducerea uzurii vehiculelor. Aceasta, la rândul său, poate genera costuri de întreținere mai mici și reducerea timpului de staționare a vehiculelor.
 • Vehicule: O rată mai mică a accidentelor și o uzură redusă a vehiculelor contribuie la creșterea gradului de utilizare a vehiculelor, la diminuarea dependenței de vehiculele de rezervă și la reducerea ratelor de depreciere a vehiculelor.

Prin prioritizarea siguranței în cadrul parcului dumneavoastră auto, nu numai că vă protejați șoferii și ceilalți participanți la trafic, dar vă îmbunătățiți și rezultatele financiare prin economisirea de bani în aceste sectoare critice.

Platforma noastră, în colaborare cu partenerii noștri de încredere, oferă o gamă largă de software bazat pe internet și dispozitive de management al flotei concepute pentru a monitoriza și a spori siguranța flotei.

Platforma deschisă de telematică pentru flote vă echipează pentru a gestiona performanțele de siguranță ale șoferilor dumneavoastră prin următoarele funcționalități:

 • Tablouri de bord cu raportare privind siguranța șoferilor pentru a contribui la identificarea tendințelor în materie de siguranță a șoferilor din flotă și pentru asigurarea unei imagini de ansamblu rapide a șoferilor dumneavoastră care au nevoie de instruire suplimentară. Aceste tablouri de bord oferă informații despre parametrii cheie de siguranță a flotei, cum ar fi viteza, frânarea bruscă, mersul cu spatele, utilizarea centurii de siguranță și multe altele.
 • Rapoarte de evaluare a șoferilor care vă ajută să recunoașteți performanțele de top ale flotei dumneavoastră și contribuțiile lor la siguranță.
 • Alerte de siguranță pentru notificarea imediată a posibilelor coliziuni, permițând luarea de măsuri în timp util.
 • Monitorizarea în timp real a siguranței flotei în ceea ce privește încălcările personalizate ale regulilor de conducere, inclusiv excesul de viteză, frânarea bruscă și virajele bruște.

Camerele de bord ale flotei, integrate în platforma telematică deschisă pentru flote, înregistrează imagini video de înaltă definiție pentru îmbunătățirea siguranței și a responsabilității:

 • Înregistrarea video de înaltă definiție oferă o vizualizare clară a evenimentelor, cum ar fi coliziunile sau litigiile de asigurare
 • Promovați condusul preventiv prin difuzarea de clipuri video cu situații riscante în timpul sesiunilor de pregătire și instruire a șoferilor
 • Oferiți o vizualizare la 360 de grade a curselor și a comportamentului șoferului pentru minimizarea riscurilor prin înregistrarea cazurilor de utilizare a telefonului mobil, fumat, apropierea excesivă sau oboseala șoferului.
 • Instruirea șoferului la bordul vehiculului oferă feedback imediat șoferilor prin intermediul alertelor sonore sau al instrucțiunilor vocale GO TALK
 • Dispozitivele de înregistrare video și monitoareles pot alerta șoferii în cazul unor condiții periculoase de trafic.

Magazinul virtual din cadrul platformei noastre oferă acces la o gamă largă de soluții de siguranță pentru flote, inclusiv:

 • Programe de gamificare concepute pentru a încuraja competiția amicală între șoferi, motivându-i să practice comportamente de conducere sigure.
 • Sisteme avansate de evitare a coliziunilor (ADAS) pentru a-i ajuta pe șoferi să recunoască și să evite riscurile de coliziune înainte ca acestea să se producă.
 • Software de gestionare a siguranței flotei cu inteligență artificială pentru prezicerea și prevenirea evenimentelor cu risc ridicat.
 • Orice afacere care administrează o flotă de vehicule poate obține avantaje semnificative prin implementarea soluțiilor de siguranță a flotei în scopul îmbunătățirii siguranței generale.
 • O flotă mai sigură nu numai că duce la reducerea costurilor operaționale, dar are ca rezultat și creșterea siguranței angajaților, scăderea numărului de accidente din culpă și îmbunătățirea ratelor de retenție a șoferilor.
 • Atunci când camerele de bord sunt integrate ca parte a soluției, acestea contribuie, de asemenea, la diminuarea falselor cereri de despăgubiri din partea asiguratorilor, consolidând și mai mult protecția și stabilitatea financiară a flotei dumneavoastră.

Ești gata să lucrezi cu Perfekt GPS?

Permiteți-ne să vă arătăm cum soluțiile noastre ușor de utilizat pot ajuta la gestionarea flotei de vehicule la toate nivelurile.

Ready to work with Perfekt GPS?

Let us show you how our easy-to-use solutions can help manage fleet vehicles at all levels.