Politica de confidentialitate

Prima pagină » Politica de confidentialitate

Protecția datelor cu caracter personal – politica de confidențialitate PerfektGPS

În această pagina sunt explicate modalitatile prin care PerfektGPS, cu sediul social in Bucuresti, Str. Banul Udrea, 9-11, sector 3, colecteaza, prelucreaza și stochează datele personale ale persoanelor fizice si/sau juridice. Protecția datelor cu caracter personal este foarte importantă pentru noi și ne dorim ca dumneavoastră sa fiți informat corespunzător cu privire la modul și scopurile în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal.

Respectăm confidențialitatea și protecția datelor cu caracter personal ale utilizatorilor și ne angajăm să protejăm aceste date conform legii.

Ce date colectăm și pentru ce le utilizăm?

PerfektGPS colecteaza date cu caracter personal în scopuri de marketing și analytics. Acest lucru se poate realiza prin intermediul formularelor de contact, a abonarii la newsletter sau prin intermediul utilizării site-ului nostru. Datele colectate pot include: nume, prenume, numar de telefon, adresa de e-mail, etc.

Datele colectate sunt utilizate în special pentru oferirea serviciilor noastre precum și pentru a vă informa cu privire la acestea. De asemenea, datele colectate sunt utilizate și pentru a asigura buna funcționare a site-ului noastu și pentru a îmbunătăți performanța acestuia.

Cât timp vom stoca datele cu caracter personal?

Cu exceptia cazului in care va opuneti prelucrarii datelor cu caracter personal de catre noi si / sau solicitati stergerea datelor dvs personale, acestea nu vor fi stocate pentru o perioada mai mare decat este necesar pentru scopul pentru care le-am retinut.

Măsuri de securitate a datelor personale prelucrate

Firma noastră se angajează să protejeze datele cu caracter personal ale utilizatorilor săi. Aceste date sunt protejate prin măsuri tehnice și organizatorice adecvate. Nu vom comercializa sau altera datele cu caracter personal ale utilizatorilor noștri.

Transmiterea datelor cu caracter personal

PerfektGPS nu transmite, nu vinde, nu transfera, nu dezvaluie si nu permite accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal unor terti care nu au legatura directa cu activitatea sa.

Pentru a putea atinge scopurile companiei, PerfektGPS, poate dezvălui datele dumneavoastra cu caracter personal furnizorilor de servicii angajati de PerfektGPS pentru interactiunea cu dumneavoastra, respectiv:

  • companii specializate ce desfasoara campanii de marketing sau cercetare de piata in numele PerfektGPS
  • furnizori de servicii IT ce asista PerfektGPS pentru functionarea si intretinerea sistemelor si site-ului PerfektGPS

În cazurile prezentate mai sus, dezvăluirea datelor dvs cu caracter personal este realizată în baza unui contract încheiat cu destinatarii datelor, prin care aceștia se obligă să utilizeze datele exclusiv în scopul în care le-au fost încredintate, să respecte obligația de confidențialitate și de asigurare a securității datelor, precum și să respecte toate prevederile legislatiei în vigoare cu privire la protecția datelor cu caracter personal.

Drepturile utilizatorilor

Utilizatorii noștri au dreptul de a solicita accesul la datele lor cu caracter personal, de a solicita corectarea sau ștergerea acestora, de a limita sau de a opune prelucrarea lor. Pentru a face aceste solicitări, utilizatorii noștri pot să ne contacteze prin intermediul formularelor de contact de pe site-ul nostru.

Actualizarea politicii de confidențialitate

Compania noastră își rezervă dreptul de a actualiza această politică de confidențialitate în orice moment. Vă recomandăm să consultați periodic această pagină pentru a fi la curent cu modificările.

Contact

Pentru solicitari sau intrebari cu privire la politica de confidențialitate sau la datele cu caracter personal pe care le colectăm, va rugam să ne contactați la adresa de e-mail contact@perfektgps.ro.

 

Ești gata să lucrezi cu Perfekt GPS?

Permiteți-ne să vă arătăm cum soluțiile noastre ușor de utilizat pot ajuta la gestionarea flotei de vehicule la toate nivelurile.

Ready to work with Perfekt GPS?

Let us show you how our easy-to-use solutions can help manage fleet vehicles at all levels.