Telematica vehiculelor

Prima pagină » Telematica vehiculelor

Conectarea telematică a vehiculelor

Indiferent dacă utilizați dispozitivul nostru GPS, sistemele încorporate OEM sau hardware produs de terți, platforma noastră asigură o telematică sigură și coerentă a vehiculelor.

Conectați-vă flota având posibilitatea de a alege

Dispozitivul GPS

Colectarea celor mai vaste și mai bogate date despre vehicule

Dispozitivul telematic de monitorizare a vehiculelor colectează și standardizează informații esențiale de la o gamă largă de peste 9.000 de mașini, camionete și camioane diferite. Este suficient să conectați dispozitivul la portul OBDII standard al oricărui vehicul pentru a începe să colectați date de cea mai înaltă calitate despre vehicule existente în industrie.

Dispozitivul GPS oferă mai multe beneficii majore, printre care:

 • Suport pentru flote mixte alcătuite din diferite mărci și modele OEM.
 • Utilizarea unui algoritm de curbă patentat pentru o transmisie eficientă a datelor cu lățime de bandă redusă.
 • Poziționarea la rezoluție înaltă a vehiculelor, oferind o vizibilitate completă a flotei.
 • Suport extins pentru vehiculele electrice (EV) și vehiculele electrice hibride cu priză (PHEV).

Telematică OEM

Fără instalare, activare ușoară de la distanță

Integrați perfect datele telematice OEM provenind de la vehiculele conectate în platforma noastră prin intermediul cloud-ului. Asigurăm securitatea datelor și standardizarea fluxului acestora, asigurând coerența între diferite mărci și modele de vehicule.

Principalele beneficii ale telematicii OEM includ:

 • Nu implică costuri suplimentare de hardware și nici timp de pauză/downtime pentru instalare.
 • Activare simplă, de la distanță.
 • Compatibilitate garantată cu vehiculul.
 • Transmitere securizată a datelor de la un capăt la altul.

Dispozitive telematice aparținând unor terți

Flexibilitate în a răspunde nevoilor în schimbare ale flotei

Dacă până în prezent ați investit în dispozitive telematice de la terți, platforma noastră poate stabili conexiuni și colecta datele necesare pentru a vă gestiona eficient flota.

 • Platforma deschisă simplifică procesul de conectare a oricărui dispozitiv telematic produs de terți.
 • Integrați toate datele dvs. în platformă pentru a vă îmbunătăți gradul de vizibilitate globală.

Flote mixte

Simplificați gestionarea flotelor mixte 

Indiferent de tipul de vehicul sau echipament, marca sau model, fie că utilizați hardware telematic sau funcționalitatea OEM, vă punem la dispoziție flexibilitatea de a vă gestiona flota mixtă în siguranță și eficient, pe o singură platformă.

 • Beneficiați de o vizibilitate globală asupra flotei și resurselor dvs. cu ajutorul instrumentelor de gestionare pentru o monitorizare uniformă. Accesați toate datele telematice și informațiile despre echipamente printr-o vizualizare unificată și bazată pe inteligență artificială, pentru a evalua performanțele și a identifica zonele care necesită îmbunătățiri.
 • Beneficiați de compatibilitate cu peste 9.000 de mărci și modele de vehicule și utilaje, inclusiv suport pentru aproape 300 de vehicule electrice (EV).
 • Conectați-vă uniform prin intermediul dispozitivului nostru sau al oricărui dispozitiv terț, al soluțiilor telematice OEM și al soluțiilor încorporate OEM.

Îmbunătățirea Siguranței Șoferilor

Departamentul de Inginerie al comitatului Franklin vorbește despre motivul pentru care soluția Geotab a fost soluția ideală pentru optimizarea flotei lor mixte, cât și pentru îmbunătățirea comportamentului șoferilor.

Beneficiile Utilizării Telematicii Vehiculelor

Productivitate

 • Impulsionați-vă afacerea spre un succes sporit prin intermediul soluțiilor noastre dedicate creșterii productivității flotei. Calea către maximizarea productivității flotei începe cu măsurarea.
 • Obțineți informații despre timpii de deservire a clienților, detectați opririle neprevăzute, obțineți ore precise de sosire și de plecare și accesați date exacte despre kilometrii parcurși.

Optimizarea flotei

 • Reduceți cheltuielile prin analize comparative avansate și monitorizarea strictă a consumului de combustibil al flotei.
 • Asigurați-vă că vehiculele dvs. rămân în circulație prin intermediul soluțiilor de întreținere preventivă și predictivă a vehiculelor.

Siguranța

 • Consolidați-vă programele de siguranță prin intermediul informațiilor despre tendințe, timp real și predictive pentru a identifica șoferii care prezintă cel mai mare risc pentru flota dumneavoastră.
 • Obțineți o imagine de ansamblu a tiparelor de comportament ale șoferilor, inclusiv a cazurilor de exces de viteză, frânare agresivă, utilizarea centurii de siguranță și multe altele.
 • Primiți alerte în momentul în care se produc abateri sau coliziuni și oferiți pregătire la bordul vehiculului pentru asigurarea protecției șoferilor dvs. și a siguranței celorlalți participanți la trafic.

Dezvoltare durabilă

Extrageți informații valoroase din datele reale pentru a vă sprijini în reducerea emisiilor și a cheltuielilor flotei dumneavoastră, îmbunătățind, totodată, eficiența operațională.

Respectarea reglementărilor

 • Profitați de instrumentele de ultimă generație pentru digitalizarea și îmbunătățirea conformității cu reglementările privind flotele.
 • Simplificați respectarea reglementărilor privind flotele cu fluxuri de lucru și notificări care pot fi accesate cu ușurință de pe un smartphone sau o tabletă.

Capacitatea de extindere

 • Mizați pe o platformă deschisă de management al flotei pe care o puteți personaliza în funcție de nevoile dumneavoastră.
 • Lărgiți-vă capacitățile și explorați noi posibilități cu un API de clasă mondială care oferă mostre de cod, un SDK și add-in-uri ușor de integrat, bazate pe valoare pentru extinderea funcționalității platformei.

Ești gata să lucrezi cu Perfekt GPS?

Permiteți-ne să vă arătăm cum soluțiile noastre ușor de utilizat pot ajuta la gestionarea flotei de vehicule la toate nivelurile.

Ready to work with Perfekt GPS?

Let us show you how our easy-to-use solutions can help manage fleet vehicles at all levels.