Platforma noastra

Prima pagină » Platforma noastra

O platformă complexă, inteligentă, pentru un management de flotă interconectat

Convertiți datele în timp real în informații utile care oferă o valoare comercială concretă.

Cu ce te poate ajuta platforma noastră?

Conectați-vă informațiile în stilul propriu

Conectați informațiile prin intermediul dispozitivului nostru GPS al vehiculelor conectate prin OEM sau al oricărui dispozitiv, senzor sau flux de date provenind de la terți.

Transformați datele în informații

 

Colectați, standardizați și analizați toate datele privind flota și resursele de care dispuneți, transformându-le în informații utilizabile.

Consolidați stabilitatea operațiunilor

Aveți acces la un ecosistem open de hardware, software și componente add-on care pot fi personalizate pentru a răspunde oportunităților și provocărilor emergente.

Cum funcționează platforma noastră

Colectați date în siguranță pentru decizii optime în gestionarea flotei.

Colectarea de date

Din orice sursă de date și prin orice tip de conexiune.

Vă punem la dispoziție o platformă versatilă care vă oferă libertatea de a vă conecta și de a colecta date fie de la un dispozitiv hardware telematic, fie de la o sursă de date externă. Puteți colecta informații și date agregate folosind capacitățile de inteligență artificială și de învățare automată ale platformei, provenind de la senzorii instalați pe mii de vehicule și dispozitive din întreaga lume.

Prelucrarea datelor

Analiza și înțelegerea datelor bazate pe inteligență artificială

Performanta platformă oferită de noi, bazată pe inteligență artificială, prelucrează impecabil datele provenite din diverse surse, standardizându-le, și garantând acuratețea și filtrarea lor. Această platformă nu numai că analizează datele în raport cu reperele din industrie și cu datele istorice, dar oferă și informații rapide și precise, eliminând necesitatea manipulării manuale a datelor.

Utilizarea informațiilor

Vizibilitatea totală a flotei într-o singură vizualizare.

Obțineți o vizibilitate completă a întregii dumneavoastră flote. Accesați informații proactive, vizualizări și instrumente avansate de analiză comparativă în scopul îmbunătățirii operațiunilor flotei dumneavoastră. În plus, aplicația mobilă, compatibilă cu sistemele iOS și Android, oferă funcții suplimentare bazate pe ELD, inclusiv raportarea DVIR, HOS și IFTA.

Extinderea capabilităților

Un ecosistem puternic deschide noi perspective

Explorați o piață diversă, plină de soluții hardware și software de ultimă generație. SDK-ul robust simplifică integrarea cu sistemele ERP, CRM și alte sisteme profesionale utilizate pe scară largă. În plus, API-urile performante și add-on-urile IOX® amplifică funcționalitățile de gestionare a flotei, oferind o mai bună vizibilitate și control operațional.

Îmbunătățirea performanțelor flotei cu ajutorul inteligenței artificiale

Prin intermediul platformei noastre, facilităm managerilor flotelor companiilor să își atingă obiectivele operaționale, și totodată să descopere, în mod constant, noi oportunități de creștere.

Ești gata să lucrezi cu Perfekt GPS?

Permiteți-ne să vă arătăm cum soluțiile noastre ușor de utilizat pot ajuta la gestionarea flotei de vehicule la toate nivelurile.

Ready to work with Perfekt GPS?

Let us show you how our easy-to-use solutions can help manage fleet vehicles at all levels.